lördag 30 augusti 2008

Thanks to the Hunt boys for a really nice smallmouthbass fishing. I hope to be back as soon as possible.
I hope that Dennis send me pictures so i can put them in the blog--------------------------------------------------------

lördag 16 augusti 2008

onsdag 13 augusti 2008

Laddar för helgen

Nu laddar jag för helgen. Janne är i Finland men jag åker upp för rekreation i Grövelsjöfjällen imorgon torsdag. Ska bli häääärligt. Jag åker upp med mina gamla pendlarkompisar så vi är 6 tjejjor i åldrarna 40- till 60+ som åker upp och ska äta gott, basta, bada i fjällsjöar och bara ha det bra. Själv har jag lovat att hålla flugfiskekurs med gänget. Bakom stugan vi bor i rinner Grövlan så det är nog den som får påhällsning.
Händer nåt kul rapporterar jag här/Ulrika
--------------------------------------------------------

söndag 10 augusti 2008

Multimedia message

Det är inte bara laxar på reportoaren

fredag 8 augusti 2008

torsdag 7 augusti 2008

Igår

Vi hade iallafall tur med vädret blev det. Vi började med att bränna en fín lax redan innan vi hunnit få ut alla grejjor och sen var det dött hur länge som hellst. Vi tappade en mindre på em och sen var det dött igen. Tråkigt men vi fick iallafall solbränna.
Det var otroligt strömmt igår utanför Brommö NV, mycket snack i radion om strömmarna. Tack vare plattvatnet märkte man av det. Åkte man åt ena hållet gick det i 1.4 kn och vände vi om åt andra hållet gick det i 2,3. Inte lätt att veta hur grejjorna går där nere då heller.

Sen var det då grabbarna vi hade med, Macke och hans kompis Kevin. Dom sov i bilen ner och sen sov dom från och till i båten hela dagen, mest till. Kevin var iallafall vaken en liten stund så att han fick veva på den första laxen innan linan gick av mot djupriggen. När vi kom hem satt dom och spelade dataspel hela natten och Macke håller just nu i skrivande stund (15.20) fortfarande på och spelar.

Få se när vi beger oss ut igen.

--------------------------------------------------------

onsdag 6 augusti 2008

Nercabbat


Lite skillnad på vädret mot i helgen. Vi har lyckats bränna en fin lax.

Nu har dom boat in sig.

Macke har sin kompis Kevin med idag. Han är åxå trött.

På väg till vänern


Macke är med! Lite trött så här dags. Vi åker till Brommö.